مهاجرت به آمریکا

ایالات متحده آمریکا یکی از کشورهای آمریکای شمالی است که مسلط ترین قدرت اقتصادی و نظامی جهان است. به همین ترتیب، ردپای فرهنگی آن سراسر جهان را در برمی گیرد، که تا حد زیادی توسط فرهنگ عامه آن در موسیقی، فیلم و تلویزیون شناخته شده است و رهبر این صنعت های است. کشور آمریکا از 50 ایالت (48 ایالت همجوار و دو ایالت جدا از دیگران (آلاسکا و هاوایی)) تشکیل شده است. کل مساحت کشور 9.833.517 کیلومتر مربع است. 48 ایالت این کشور قرار گرفته در میان دو کشور کانادا و مکزیک، سومین کشور پهناور دنیا است. آمریکا با جمعیت 328.329.953 نفر سومین کشور پرجمعیت جهان است. پایتخت این کشور شهر واشنگتن. دی سی است.

کشور آمریکا در جهان به عنوان یکی از مهم ترین مقاصد مهاجرت شناخته شده است و به نام سرزمین فرصت ها شهرت یافته است. تا به حال بیش از 50 میلیون نفر از همه ی جهان به این کشور مهاجرت کرده اند. به استثنای جمعیت کمی از بومیان آمریکا (سرخپوستان)، بدنه اصلی این کشور را مهاجران تشکیل داده اند. در حال حاضر نزدیک به 20% از جمعیت مهاجران کل دنیا در آمریکا ساکن هستند. با آغاز قرن بیستم جمعیت مهاجران به آمریکا رشد چشمگیری داشته است و تا پایان سال 1920 بیشتر از 13 میلیون مهاجر در این کشور ساکن شدند. در فاصله سال های 2000 الی 2010 (ده سال)، حدود 14 میلیون نفر به این کشور مهاجرت کردند. حدود 37% از کل جمعیت مهاجران ایرانی اند که به آمریکا مهاجرت کرده اند؛ اگرچه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ توان مهاجرت ایرانیان به این کشور با محدودیت های زیادی مواجه شده بود اما دوباره انتظار می رود که میزان مهاجرت ایرانیان به این کشور بتواند به حالت عادی برگردد. دلایل زیادی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد که از مهم ترین عوامل آن تاثیر نظام سرمایه داری است که برای همه ی مردم فرصتی ایجاد می کند که بتوان با ایده جدید و یا شیوه مدیریت متفاوت به موفقیت و ثروتی دست یافت که حتی در کشور های اروپایی ممکن نیستند. سیستم آموزشی بسیار قوی کشور آمریکا از دیگر جذابیت های قدرتمند این کشور است؛ به طوری که سالانه بیش از 800.000 دانشجوی خارجی برای ادامه تحصیلات خود به این کشور مهاجرت می کنند. اغلب دانشگاه های رتبه بالای دنیا در این کشور قرار دارند و تقریبا در هر ایالتی می توان یک دانشگاه با رتبه بندی تک یا دو رقمی در جهان پیدا کرد.

ایالات متحده آمریکا دارای آب و هوایی متفاوت است و این به دلیل موقعیت جغرافیایی ایالت های این کشور است. تجربه شما از آب و هوای شما از این کشور به این بستگی خواهد داشت که کجا زندگی می کنید. تجربه فردی که در ایالت آلاسکا زندگی می کند بسیار متفاوت خواهد بود از کسی که در ایالت کالیفرنیا زندگی می کند. در آلاسکا آب و هوا سردسیر و قطبی است، در فلوریدا و هاوایی آب و هوا گرمسیر استوایی است، در سواحل کایفرنیا آب و هوا مدیترانه اس است و در جنوب آب و هوا خشک وجود دارد. دسته بندی آب و هوای کشور آمریکا به شش دسته تقسیم می شود: شمال-غربی، مرکز-غربی، جنوب-غربی، جنوب-شرقی، شمال-شرقی و دشت های بزرگ.

سیستم بهداشت عمومی کشور آمریکا در سال 2020 در جهان از 100 امتیاز، 70.2 امتیاز را کسب کرده است. نظام خدمات درمانی این کشور از مورد بحث ترین ها در جهان است و ساکنین این کشور اکثرا از آن ناراضی هستند. صورت حساب های بیمارستان های این کشور یکی از دلایل ورشکستگی افراد است. خدمات درمانی دولتی تنها در اختیار شهروندان و ساکنان دائمی و در یک سن مشخص قرار می گیرد و حتی پوشش آن نیز محدود است. بخش خصوصی است که بیشتر تاسیسات درمانی را اداره می کند. خدمات درمانی بسیار گران هستند. به دلیل همین گران بودن، بیمه سلامت در میان بسیاری از مهاجران و شهروندان آمریکایی رایج است که البته باز هم این بدین معنا نخواهد بود که مراجعه شما به پزشکان رایگان خواهد بود. گران بودن این خدمات درمانی را با کم کیفیت بودن آن ها اشتباه نگیرید اصلا، اتفاقا بیمارستان ها و متخصص های بسیار درجه یکی در آمریکا وجود دارند که آماده ارائه خدمات به کسانی هستند که بتوانند از عهده هزینه این خدمات بر بیایند. فقط در سال 2017 بیش از 12% جمعیت کل کشور آمریکا فاقد بیمه درمانی بودند.

انواع

ویزای مهاجرتی آمریکا

لیست کامل انواع ویزاها جهت مهاجرت به کشور آمریکا را مطالعه فرمایید. در صورت نیاز به مشاوره می توانید فرم ارزیابی رایگان را پر بفرمایید تا در اولین فرصت مشاورین ایرانوکا با شما تماس حاصل فرمایند‌.

در مورد آمریکا بیشتر بدانید!

کشور آمریکا در سال 2020 میلادی در میان رتبه بندی کشورهای دنیا توانست رتبه ششم را کسب کند و در شاخصه “قدرت” رتبه اول را در جهان کسب کرد. همچنین از نظر “کیفیت زندگی” جایگاه بیستم را بدست آورد.

ایالات متحده آمریکا یک جمهوری فدرال مبتنی بر قانون اساسی است که از 50 ایالت تشکیل شده است. سیاست‏ های کلی بین المللی، دفاعی و داخلی را حکومت مرکزی تنظیم می کند، اما ایالت ها نیز از خودمختاری نسبتا وسیعی در قانون گذاری و اجرای احکام برخوردارند. همچنین نظام کشور آمریکا به صورت نمایندگی اداره می شود، به صورتی که دو مجلس سنا و عوام در آمریکا وظیفه قانون گذاری و حمایت از حقوق مردم را به عهده دارند.

اقتصاد آمریکا کاپیتالیستی از نوع سرمایه داری انحصاری است و از نظر تولید ناخالص داخلی، بزرگترین اقتصاد جهان و همچنین از نظر فناوری، قدرتمندترین است. مهم ترین صادرات کشور آمریکا رایانه و ماشین آلات الکتریکی، وسایل نقلیه، محصولات شیمیایی، مواد غذایی، حیوانات زنده و تجهیزات نظامی است؛ ایالات متحده همچنین دارای بزرگ ترین ذخایر ذغال سنگ در جهان است. از لحاظ حجم مبادلات، آمریکا بزرگ ترین وارد کننده در دنیا و پس از کشورهای آلمان و چین، سومین صادر کننده در جهان است. بزرگ ترین شرکای آمریکا کشورهای کانادا، چین، مکزیک، ژاپن و آلمان هستند. در سال 2020 این کشور از نظر زیرشاخه “اتحادهای بین المللی قوی” توانست از 100 امتیاز، 99.3 امتیاز را کسب کند. و زیر شاخه های “بازار کار مناسب” 82.2 امتیاز، و “ثبات اقتصادی” 73.3 امتیاز را از آن خود کردند. تعداد زیادی از غول های اقتصادی جهان در کشور آمریکا تاسیس شده اند که در میان آن ها می توان به شرکت های Microsoft، Apple، Facebook، Amazon، Google،Tesla motors و Ford اشاره کرد. لیست این شرکت های پیشگام و ثروتمند بسیار بیشتر از این اسامی نامبرده شده هستند و تمامی آن ها بر روی کل اقتصاد جهان تاثیرات مستقیم به جا می گذارند. با توجه به دلایل ذکر شده، کشور آمریکا در سال 2020 از نظر”کارآفرینی” رتبه سوم در کل جهان را کسب کرد و “چارچوب قانونی به خوبی توسعه یافته” آن 80 امتیاز را کسب کرد.

وجود همین قدرت کارآفرینی زیاد در کشور آمریکا باعث جذب نخبگان و افراد خواهان پیشرفت و نوآوری در سراسر جهان شده است و افراد به چشم یک فرصت برای تغییر به این کشور نگاه می کنند. قابل ذکر است در سال 2020 دارایی تمام مردمان آمریکا 21.4 تریلیون دلار شد.

آمریکا از نظر فرهنگی و نژادی دارای تنوع زیادی است و توسط امواج بزرگ مهاجرت از اروپا و فراتر از آن شکل گرفته است. ادبیات، هنر و موسیقی آمریکایی منعکس کننده میراث غنی مردم آن است. صنعت رسانه در ایالات متحده آمریکا با نمایش های تلویزیونی، موسیقی و فیلم هایش با پخش شدن و مورد استقبال واقع شدن در سراسر جهان، مخطبان و طرفداران جهانی خود را دارد. صنعت موسیقی و سینمای قوی کشور آمریکا از دیگر جاذبه های قشر هنرمندان از سراسر جهان است. برخی از این شرکت ها شامل: Paramount Pictures، Walt Disney Company، Warner Bros، Columbia Records، 20th Century Studios، Columbia Pictures و Universal Pictures هستند.

برخلاف مردمان کشورهای اروپایی، مردم کشور آمریکا دارای آداب معاشرت متفاوت تر و به اصطلاح آزادانه تری هستند و آن منش آرام بودن مردمان اروپایی کمتر در آن ها دیده می شود. که همین خود می تواند یکی از دلایل جذابیت های آن برای ایرانیان باشد؛ حتی به همین دلیل بعضی از ایرانیان پس از چند سال زندگی در اروپا تصمیم به مهاجرت به آمریکا می گیرند.

” سیستم آموزشی عمومی” کشور آمریکا در سال 2020، 70.2 امتیاز از 100 امتیاز را کسب کرد و 67.9% از مردم آن تحصیل کرده بودند. امروزه هزینه های آموزش و تحصیلات در سطوح مدرسه ای و متوسطه در آمریکا اکثرا توسط خود دولت پرداخت می شود مگر اینکه خصوصی باشد. که همین خود باعث شده است تقریبا 99% از آمریکاییان دارای حداقل سواد پایه باشند. دانشگاه های آمریکا از جاذبه های قوی این کشور برای مهاجران هستند؛ آمریکا تنها کشوری است در جهان که این تعداد از دانشگاه های برتر دنیا را در خود جای داده است و البته اکثریت این دانشگاه های رده بالا دارای قدمتی تاریخی هستند. سیستم آموزشی متفاوت این دانشگاه ها، نخبگان و اقشار تحصیل کرده را در رده های مختلف به خود جذب می کند که از میان آن ها می توان به دانشگاه های Harvard, Stanford, Columbia, Massachusetts Institute of Technology, Princeton, Berkeley, Chicago, Pennsylvania و Yale اشاره کرد.  فقط در سال 2020 از ده دانشگاه برتر جهانی، پنج دانشگاه از این کشور بوده اند. بها دادن به دانشجویان و ذهن باهوش و نگرش متفاوت آنان از اولویت های این دانشگاه ها است. متقاضیان زیادی از کشورهای بین المللی هر ساله برای پذیرش در این دانشگاه ها مدارک خود را به امید قبولی ارسال می کنند.

تمامی دانشگاه های رده بالای کشور آمریکا برنامه های کمک هزینه و بورسیه های تحصیلی را برای دانشجویان خود در نظر گرفته اند و دانشجویان نیازمند می توانند با ارائه مدارک مورد نیاز شامل این کمک هزینه های تحصیلی شوند. شایان ذکر است در مقاطع تحصیلات عالی، هرکدام از مقاطع و میزان تعلق گیری آن ها از بورسیه ها متفاوت از یکدیگر هستند به صورتی که هرچه درجه این مقاطع بالاتر رود درصد پوشش هزینه ها بیشتر می شود.

برای زندگی در کشور آمریکا باید در نظر داشته باشید به دلیل نظام سیاسی این کشور هزینه ها در هر ایالت متفاوت از دیگری است و همچنین قوانین پرداخت مالیات نیز متفاوت هستند. ده ایالتی که هزینه زندگی در آن ها گران تر از بقیه هستند شامل Hawaii، New York، California، Oregon، Massachusetts، Alaska، Maryland، Connecticut، Rhode Island، New Jersey هستند. در کل از میانگین به دست آمده از 50 ایالت این کشور در سال 2022، هزینه زندگی حدودا 90.46% بیشتر از هزینه زندگی در ایران است؛ و اجاره خانه حدود 144.82% بیشتر از ایران است. هزینه زندگی یک نفر بدون اجاره خانه حدود 939.86$ می شود و برای یک خانواده چهار نفره در حدود 3.330.41$ هزینه خواهد داشت. قیمت هر متر مربع خانه در مرکز شهر حدود 3.556.06$ است و در خارج از مرکز شهر حدود 2.133.40$ می شود.

خدمات رفاهی در یک ماه که شامل خدمات اولیه (برق، گرمایش، سرمایش، آب، زباله) در یک خانه 85 متر مربعی حدود 168.45$ است.

در کل باید به خاطر داشته باید هنگام مهاجرت به کشور آمریکا هزینه زندگی در ایالت های هدف خود را پیدا کرده باشید و برنامه ریزی ها را بر حسب آنان انجام دهید.

چرا

آمریکا یکی از مقصد های مهاجرتی است؟

کشور آمریکا در جهان به عنوان یکی از مهم ترین مقاصد مهاجرت شناخته شده است و به نام سرزمین فرصت ها شهرت یافته است.

دانشگاه ها

دانشگا های کشور آمریکا در سراسر دنیا بیشترین شناخت را از طرف کلی جوامع دارا هستند و این شناخت بی دلیل نیست؛ سیستم متفاوت و قدرتمند آموزشی آن ها دانشجویان تمامی کشورها را به خود جذب می کند. پرورش هوش های پیشرو  و رهبر از اهداف اصلی اکثریت این دانشگاه ها هستند و برای رسیدن به این هدف به دانشجویان خود هزینه های مالی شایان توجهی را ارائه می دهند و بازار کار فارغ التحصیل شدن این دانشگاه ها تضمینی هستند.

قدرتمندترین

در سال 2020 کشور آمریکا در موضوع “قدرت” رتبه اول در جهان را کسب کرد. پیشرو بودن و تاثیر گذاری بر کل دنیا از ویژگی های همیشگی و شاخص این کشور است. ارتباطات قوی با کشورهای سراسر جهان چه از نظر سیاسی و چه از نظر اقتصادی جذب کننده افرادی هستند که می خواهند تاثیری بر دنیا داشته باشند و از این ارتباطات سود ببرند. “اتحادهای بین المللی قوی” آمریکا توانست 99.3 امتیاز را از 100 امتیاز کسب کند.

کارآفرینی

کشور آمریکا در صنعت های تکنولوژی، موسیقی، فیلم و مواد غذایی و ماشین شماره یک در جهان محسوب می شود و تاسیس شرکت های برتر دنیا در این کشور خود گواه بر این موضوع است. برخلاف کشورهای اروپایی که دولت های آنان اجازه ثروتمند شدن به افراد را نمی دهند سیستم اقتصادی آمریکا به گونه ای است که پرورش ایده و ثروتمند شدن را مهیا می کند و افراد خواهان پیشرفت اکثرا ساکن این کشور می شوند.

نیاز به مشاوره در زمینه ی خدمات ما دارید؟

...منتظر شنیدن صدای شما هستیم